Missa inte!!

Efter nyår, 3 januari för att vara mer exakt, kommer det dyka upp en tävling här i bloggen i samarbete med Buzzador!!

Håll utkik så ni inte missar detta :)

//Annelie:love:

New Year!!

Orkade inte med nått inlägg igår. Var så trött!! Men ni förstår nog.

Imorgon är det Nåyrsafton!! Inte bestämt till 100% än hur den ska firas. Antingen blir vi hemma, eller så joinar vi min käre broder och hans Annelie, min babe :D
Kruxet är bara vad jag ska göra med Selma... Hon kan ju inte vara hemma ensam under tiden vi är där, blir för lång tid. Sen har ju de sin hund, Speed. De kan gå ihop, men det kan lika väl gå åt pipsvängen. Ska ringa Annelie sen, så får vi se vad som blir.
Sen kan jag ju säga att det inte är det roligaste som finns att sova borta med Tilde heller. Hon är ju inte så rolig på nätterna som ni vet.
Ja, vi får se vad beslutet blir. Vad som än blir, så kommer det bli kanon bra :)

Vad ska ni hitta på imorgon, på Nyårsafton?

//Annelie:love:

Uneventful Day

Snart var ännu en dag tillända!!
Har dammsugit i alla fall medans Molly sov. Tilde har även idag vart vaken hela dagen då vi vaknade halv tio :) Då kom nämligen Molly och väckte mig. Lillfisen :love: Låg då kvar en stund och tittade på tv. Myyys!
Sen ville Tilde ha gugus (smörgås), så då var det bara masa sig upp och fixa frukost :)

Nåväl... Har annars vart en lugn dag och alldeles för kallt att gå ut!! Tyvärr... Får hoppas på en lite mildare dag imorgon!! Men jag tvivlar :S

Har nu ikväll tagit mig en välbehövlig dusch, och snart blir det bingen. 
Kan säga att natten till idag var dryg! T&M har vaknat till om varandra, så fram till kl. 6 imorse har det inte blivit sådär jätte mycket sömn. 
Så snart blir det verkligen Go´Natt!
Tror att lilla Molly har ont i halsen. Är inte lika pigg på att äta som hon brukar vara, och nu i ett par dagar har hon varit otroligt grinig och tjurat för minsta lilla. Så nånting är det som inte riktigt står rätt till. Dock har hon inte haft nån feber. Hoppas det bara är tillfälligt, så vi lyckas hålla oss friska på Nyår!!

Natti Natti Sweeties!!

//Annelie:love: