Ofattbart

Det är så overkligt. Detta som hände denna familj från Hagfors, som igår miste sin make/pappa och dotter/syster! En ofantlig frontalkrock på en raksträcka en liten bit utanför "byn"!!
Flickan som avled var bara 13 år, hela livet framför sej, hennes pappa som oxå fick sätta livet till var 43 år. Ingen ålder det heller, långt liv kvar. Den 11-åriga dottern som var med även hon, klarade sej utan livshotande skador, men vårdas på Centralsjukhuset i Karlstad.
En förödelse för denna stackars maka/mamma!! Svårt att sätta sej in i situationen när man inte vart med om nått liknande själv! Bedrövelse... Man känner verkligen för makan/mamman och den 11-åriga dottern som överlevde smällen!!

Så denna 27-åriga man, som varit och besökt sina släktingar i Hagfors, som satt i den andra bilen, som även han miste livet!!
Vilket öde... Hur ska man kunna förutse... Att på vägen hem, frontalkrocka och mista sitt liv!!
Många funderingar: Var han gift? Hade han barn? Vart bodde han? Ja, frågorna blir många...

Såg bilderna på bilarna i VF och i NWT idag på jobbet... Det var verkligen inget kvar, av nån av bilarna!! Läste även om olyckan på Aftonbladet igår kväll. Om ni vill läsa även där, sök på Hagfors. 

Allt är så hemskt, man har svårt att fatta vad som hänt!
Såg flera ambulanser igår när vi var upp till Hagfors. Man förstod att nått hade hänt, när det kom fler än en i så tät följd.
Så olustigt att det inte finns ord.

Jag, Jonna, Linnéa, Tilde och Molly tog oss en tur upp till Hagfors igår. Var till Coop, bankomaten och avslutade med glass/mjukglass på Kaffestugan!
Moa var hemma under tiden, och fick sen köpa sej en glass hon med såklart! Ingen orättvisa ;)
Senare beställde vi pizza och gôttade oss med. Avslutade kvällen med att se på Twilight!! Jonna och Moa hade inte sett den. Så ikväll blir det att se New Moon med Moa, då hon inte sett den heller. Gör mej absolut ingenting ;p
Rekomenderar verkligen att se dessa filmer, till er som inte sett dom!! Kanon filmer!!

Har haft kanon väder både igår och idag. Så himla skönt :cool:

Ta nu hand om varandra. Vad som helst kan hända, när man minst anar!

Kramz

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
UPPDATERING
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Måste bara göra en liten ändring i detta inlägg.
Skrev make/pappa, men fick i dagarna reda på att föräldrarna var skilda, så det ska vara EX-make!! I vilket fall som helst, så är det ofattbart detta som hänt!! Många är berörda, vänner och familj!!

Kramz

Kommentera här: