Jobbing

Jobbat idag, 13-21! Så nu är jag trött... En äkta tröttmössa!! ;) Jobb imorrn igen... 7:30-13, och när jag kommer hem så är troligen pappa M och barnens faster Yasemine här hemma. De skulle åka tidigt imorrn, så vi har hela dagen på oss att hitta på nått skoj!! Trevlans!! Så de blir kvar här till onsdag eller torsdag. Pappa M börjar jobba igen på torsdag, men vet inte än vilken tid han börjar!
På fredag gör jag mitt sista pass denna period, sen börjar jag inte tillbaka förrän den 4 augusti, och då blir det fram till den 28 augusti!! Älskar verkligen att vara där och jobba med mina tanter!! De är så goa!! :) Man blir så glad över att vara där, trotts att det lan vara jobbigt mellan varven, men det får man ta!! Finns ju en anledning till att dom är där oxå!! Mina mystanter!! :)

Nu ska jag ta mej en liten kvälls macka, sen blir det tv en stund innan bingen!!

På återseende!!

Kramkalas <3

BadBadBadBad

Uselt av mej... Jag vet... Såå hemskt lessen att det inte hänt nått här på... hm... va det 5 dagar!! Soo BAD!! :(
Har vart endel jobb nu, så har Midsommar sprungit förbi i väldig fart!! Även pappa M har vart hemma på besök, men tyvärr åkte han tillbaka till Stockholm igår straxt efter lunch, så vi fick tillbringa Midsommarafton utan honom i år... Han tillbringade sin kväll i en buss!! Mmm... jag vet... No Fun!!

Bilder va det oxå... Har ännu inte orkat ladda upp dom på datorn, på nytt... Men de kommer!! I Promise!!

Nu ska jag krypa ner i bingen och sova några timmar!! Jobb imorrn igen... 13-21!!

På återseende alla goa människor!!

Natti Natti

Kramkalas <3

Jobbdax

Japp... Idag har jag jobbat. Första dagen på mina hela 8 pass denna månad... Not bad!! 7 to go... Jobbar imorrn 7:30 - 13 sen ledig onsdag!! Gôttans!!

Moa åkte till mormor & morfar igår. Kära mor kom med vår älskade vovve som varit hos dom nu när vi varit i Stockholm, så fick hon e liten tjej med sej i utbyte!! Hihi... ;)
Så mammsen och Moa kommer hit tillbaka på torsdag, och då blir det kalas!! Moa fyller nämligen hela 9 år då!! Stora tjejen!! Hemskt vad åren går fort!! Hujedamej...
Så då blir det jordgubbstårta!! Jag jobbar till 13, men sen har vi hela eftermiddan på oss att fira!! Hon önskar sej ett Nintendo DS... Får väl se vad vi kan åstadkomma!! ;) :D

Nu ska vi snart mysa till senaste Wallander (hoppas jag) och mysa med lite kex och ost!! Passa på medans pappa M är hemma!! :)

Ha´de bäst!!

Kramkalas<3