Not For Me

Neee... Transporter 3 var inget för mig.
Är ingen fantast av actionfilmer, så jag höll på att somna mer än en gång, så jag beslutade mig för att sätta mig här istället.

Ska läsa mina favvobloggar och sen blir det nog bingen!!
Upp tidigt imorrn och se till att Moa kommer med bussen. Ja, Jonna ska med den också, och Alexandra, men de ska inte till skolan. De har fått ledigt två fredagar nu då dom var med på dansen jag skrev om i ett tidigare inlägg. Så varför de ska med bussen beror på att Alexandra ska till tandläkaren straxt innan åtta, så då slipper de ju upp. Smarta tjejer det där ;)

Klockan nio ska vi lämna T&M på förskolan, sen hämta upp Jonna och Alexandra för att sen åka och handla. Passar på att göra det medans Matthias ännu är hemma och man kan packa in varorna i bilen.
Han åker tillbaka till Stockholm på lördag, och då följer även Jessi med då hon ska till Uppsala och hälsa på släkt och vänner.
Så blir jag och kidsen tills pappan kommer hem igen på onsdag förmiddag igen. 

Imorrn ska Moa ha med sig två kompisar hem efter skolen. Är nämligen disco på kvällen som de ska gå på, och Jannike ska även sova här till lördag. Hennes föräldrar skulle iväg på nånting och frågade om hon kunde få vara här och även sova kvar. 
Då vi inte hade nått annat planerat så är det ju självklart hon fick göra det!!

Nu är det någon som hänger i mina ögonlock! 

På återseende och nattinatti på er!!

//Annelie 

Full rulle

Har inte haft en sportslig att kunna skriva idag.
Full rulle på T&M hela förmiddan, sen ville ingen av dom sova middag. Så då tog pappa M sig en cykeltur med dom upp till Hagfors och cyklade runt lite överallt, och sedär... Då slocknade dom på stört!! Sov inte så länge, men det gjorde inget då de somnade senare än vanligt då.

Medans de var på cykeltur så passade jag på att sätta en bulldeg! Jaaa, ni läste rätt!! Hahaha... På tiden va?! Så jag hann fatt jästen innan den smet ut på eget bevåg ur kylskåpet.
Blev vaniljbullar denna gång. De fick bra betyg från alla också. Det är ju positivt!! :)

Nu ska vi se film... Igen!!
Idag blir det Transporter 3! Hoppas den är bra!!

På återseende och hoppas ni har haft en fab torsdag!

//Annelie

Not So Fab...

Nån mobilblogg blev dock inte av då jag kom in i en sur/besviken/grinig fas då jag verkligen inte hittade nånting på vår såkallade shoppingtripp idag!
So Bad!

Kom iallafall hem med hö, spån, mat och gnagpinnar till kaninerna, två tröjor till Matthias och ett DS spel till Moa. Alltid nått, men inte riktigt allt vad jag hoppats på.
Ikea skippade vi då jag/vi vart på lite dåligt humör. Hm...
Nåja... Bara ta nya shoppingtag!

Planerar en resa till Ullared! När den blir av är inte bestämt, men den ska bli av innan jul! Vill dit och handla julklappar till kidsen!
Längtar!

Jo, att Moa fick nytt DS spel idag var lite av en belöning då hon idag tog simborgarmärket! Duktiga tjejen! Tyckte då att hon var värd det då hon kämpat med detta länge!
Grattis till Goa Moa!!

Filmen vi förövrigt såg igår var ingen hit kan jag säga. Stängde av efter mindre än halva filmen. En dålig "kopia" av Saw filmerna (som jag tycker är kanon bra)!
Hoppas filmen vi ska se nu efter nyheterna är bättre!

Wilderness heter den. Får se vad den har att erbjuda!

Hoppas ni alla haft en bra dag i det soliga, härliga höstvädret!!

//Annelie