Avslutning

Idag gjorde T&M sista dagen på dagis inför sommaren!! Skulle ha varit dit nu ikväll för korvgrillning och diverse roligheter, men vi valde dock att stanna hemma för jag känner mig inte alls bra!! Genom förkyld, ont i halsen och huvet känns som det ska explodera snart. Ska ta mig en ipren och sen krypa ner i bingen och försöka sova.

Imorrn börjar vi inte förrän kl.10, så lite sovmorron får vi!! Känns bra!!
För imorrn har vi på Klarälvdalens Folkhögskola avslutning :) Så vi ska grilla och mysa till det lite i Staffa. T&M ska med och härja runt lite, tror de kommer gilla det :)
Ska försöka komma ihåg att ta med kameran även denna gång ;)

Mer om det imorrn!!

I lördags morse när jag vaknade tittade Tilde på mig och sa "Hej mamma! Ja äska dej!"  Man blir verkligen lycklig i mammahjärtat av att höra sånt!! Underbart!! ♥
Likadant var det när Matthias ringde hem dagen efter han åkte till Stockholm nu sist. Tilde skulle absolut prata med honom. Grabba tag i luren och sa "Heej pappa!! Sakar dej!!" Då kan jag lova att pappahjärtat slog dubbla slag!! ♥ Underbara unge ♥

Nu säger jag Natti Natti!! Ska kurrera mig och krypa ner i bingen så man orkar med morrondagen!!

Sov Gott Sweeties ♥

//Annelie

I brevlådan låg...

... detta när jag kom hem :D          Resenecessär                        Hand&face "on the go"


                       Single pack Action storlek 5


Vi hörs lite senare Sweeties ♥

//Annelie

Flyttlass och städenergi


♥ En av alla bilder som Jessi tog förra helgen ♥


I lördags blev det en skön promenad upp till Hagfors!! Så hann vi hem innan det började småregna också!! Turen!! T&M somnade på vägen hem, och sov ca. 1 timme.
Annars hade vi, jag och kidsen, en alldeles lugn och skön kväll med massa mys och tv :)

Söndagen blev det ännu mera städa. Jag och Tilde tog en cykeltur upp till Coop och handlade matsäck till Moa då hon idag skulle på klassresa till Karlstad. Hon hade beställt lite godis, risifrutti, liten chipspåse, cola och frukt. Macka skulle vi göra ordning som i morse.
Hade en mysig söndag kväll.

I dag go´vänner har här inte legats på latsidan kan jag säga! Har nog inte berättat, men till hösten ska vi inte gå kvar i de lokaler som vi gör nu i skolan. Utan vi ska flytta in i en av de gamla skolorna med större klassrum och mycket större ytor än vad vi har nu.
Så idag har vi "slitit" med att bära kartonger med böcker och annat diverse material + bokhyllor, stolar, bord och skrivbord. Kommer bli kanon bra när vi väl kommer på plats och allt är i sin ordning :)
Det som är så himla bra också, är att T&M´s dagis ligger bara några hundra meter bort från den "nya" skolan!! Det är kanon!! Såå skönt!!

När vi sen kom hem idag så var det så himla skönt väder, så T&M var ute med JOnna och Linnéa ett tag innan de kom in och åt middag. Efteråt gick de ut en sväng till och kunde rusta i köket i lugn och ro! Tack älskade ungar för att ni är så himla snälla och hjälper till med småtrollen!!
Senare ikväll fick jag ett städryck och började rengöra alla skåpluckor i köket. Städade även ur skåpet där vi har tallrikar och glas :O Vad kom energin ifrån?? Hoppas iaf att den sitter i till imorrn, för då blir det skafferiets tur ;) Skönt när man får saker och ting gjorda!!

Hoppas ni haft en trevlig helg Sweeties ♥

//Annelie