BadMood & WordFeud

Uscha... Har vart på så dåligt humör ni ikväll. Vet inte varför... Stackars älskade ungar! Gapat på dom utan anledning... För minsta lilla... Vilket resulterar i ofantlig ångest... Juvelerna ♥
Hemskt när det blir så... Vad man än gör så blir det fel och kaos överallt. Det är jobbigt!!

Men nu känns det betydligt bättre. Är lugnt i stugan, så kanske beror på det. Just nu bara jag och Jonna vakna. Vi spelar WordFeud så fingrarna glöder :D Hur kan det vara så himla kul?! Men kan bara inte sluta!! Lika nyfiken varje gång det piper till i luren :D

Spelar ni WordFeud? Ni kan adda mig om ni vill :P Redtulio heter jag där :)
 Jag är verkligen ingen hejjare på det, men det är ju så kul!!

Hoppas ni haft en toppen bra tisdag ♥

Bättre sent än aldrig

Dålig... mycket dålig update här under helgen, men tiden har inte räckt till riktigt.

I fredags tog vi det bara lugnt. Pappa M gick och la sig tidigt, så jag och Moa kollade på vol.2 av Skilda Världar. Inte hela såklart, men på första skivan ;) Jonna hade Linnéa här som sov kvar till lördag.

I lördags fixade jag tårta då mams, paps, bror, Annelie och David kom. Fick biobiljetter av mams&paps och av bror &c/o fick jag en juvel orkideé och 3 apor ;)
Senare på em kom även Maria, Henrik och barnen. Fick då ännu en orkideé :) Så nu får vi se om jag lyckas hålla dom vid liv och blomning ;) Ska köpa orkideé krukor, så kanske det går vägen :)
Matthias och Henrik åkte och hyrde film, Arne Dahl-Ont Blod, som vi kollade på senare på kvällen när de mista små liven sussade kudde. Tyckte nog att den var bra, så vill se de andra filmerna också.
Fuskade lite och bytte ut en shake mot en liten portion med kycklingsallad, men det var det värt. Nått litet måste man få unna sig en dag i veckan. Men varken godis eller chips slank ner, och jag är såå stolt över mig själv!!

I söndags (igår) kom Jessi, Putte och Filippa och hälsade på.
Tilde & Molly gillar verkligen att leka med Filippa!! Lite blygt till en början, men det går snabbt över. Kul med kompisar :) Speciellt nu när de inte varit på dagis på över en vecka.
Annars var det en lugn söndag med Wallander-Skytten som avslut på dagen.

Molly mår betydligt bättre och det känns så himla skönt. Så på onsdag blir det dagis igen, om inte Tilde insjuknar. Idag och imorrn passar det sig så bra att de kan vara hemma då pappa M jobbar em.
Dock börjar Tilde bli snorig nu, men hoppas det kan stanna där och att febern håller sig undan från henne. Räcker med en vecka borta från skolan, men skulle hon bli sjuk så är vi ju såklart hemma. Inget snack om den saken inte!!

Nu ska jag kasta in handduken, släcka ner och sova tv ;)

Prinsessan på ärten

Ja sjukstugan den fortsätter som sagt.
Molly vart sur på mig och Tilde förut, så hon gick och la sig i våran säng. Där somnade hon, och hon sover än. Lilla snärtan :( Nu får du ta och bli frisk snart!!

Snöar gör det också. Tilde vart jätte glad och ville gå ut direkt hon såg det. Så ledsamt att vi inte kan gå ut. Skulle väl kunna, men vill inte för Mollys skull. Vill inte riskera hon blir sämre, räcker med det som är!!
Men det skulle vara lite roligt att gå ut och kanske åka lite pulka :)

Vad händer idag då... Inget planerat iallafall mer än att vi ska åka och handla när Matthias kommer hem från jobbet. Så hämta ut ett paket på Vikingen och ett på Altans :)

Ska väl ta och gå ner i tvättstugan och göra ett ryck där kanske, men först lite kaffe :P