Bläää...

Vaknade imorse och värken i ryggslut, armar och fingrar var värre än den har vart någonsin! Blir så lett på detta.
Får nog se till att kanske få komma på nån undersökning eller nått och ta reda på vad detta kan va. Misstänker artros, men det behöver det ju inte va. I fingrarna misstänker jag att det är det, med i armar och ryggslut vet jag inte. Nåja, det blir allt bra. Har intagit alvedon och ipren, och det hjälpte till viss del, speciellt i armar och fingrar, så det är ju positivt!
 
Jonna är hemma från skolan idag hon med. Förkyld, ont i halsen och kroppen. Precis som pappa M har haft, så är väl nått skit. Molly hade feber härom natten, men blev inte mer än så, men då var hon ju genom snorig förra veckan och sen inget mer med det. Går väl en sjuhelvetes massa influensor av alla dess slag på dagis/skola nu kan jag tänka, så är väl inte konstigt om man blir drabbad. 
Hellre att vi åker på det nu, än att vi ska ligga sjuka till nästa helg då det bär iväg till Ullared för de vuxna och Gammelkroppa för barnen. 
9 dagar kvar nu :)
 
Moa gick iaf iväg i morse och i em ska hon på HURK i Uddeholm.
Hon har ju tjatat om detta att börja på ridskola länge nu, så nu äntligen blev det hennes tur. 
Så idag blir det tredje onsdagen hon är iväg. Första gången var visserligen bara information, så förra veckan och idag blir det även ridning. Så ska inhandla både ridstövlar, ridbyxor och hjälm i Ullared till henne. 
Och igår var hon med kompisen Sanna på Scouterna. Roligt att hon vill prova på att göra saker. 
 
Nej om man skulle ta och försöka ta sig en tur ner i tvättstugan och tvätta mina arbetskläder. 
Ut och jobba imorrn på Lillåsen, 16-20:30. Va jätte längesen jag var där nu. Mest blivit hemtjänsten på senare tid :)
 
På återskrivande!
 
Äldre bild på trollen :) Från 2010
 
//Annelie