Now it´s done :)

Så var snart tisdagen förbi! Snart har halva veckan gått och imorgon ska vi med skolan på teater till Västanå Teater i Rottneros! Där ska vi få se Gösta Berlings Saga, som ni alla vet att Selma Lagerlöf har skrivit ;)
Så pappa M kör upp mig till 10, så skulle vi åka från skolan 10:30. Teatern börjar 12:00 och håller på, allt som allt, i 5 timmar! Gaaah... Men då är pauser inräknat och det är väl rena turen! Snacka om träsmak annars :) Så är väl hemma tillbaka runt 18, och då raka vägen till föräldramötet i Jonnas klass.
Så efter det blir det raka vägen hem!

Idag blev T&M´s rum helt klart :D Vart himla bra faktiskt, så nu fattas bara en matta och lite mer på väggarna! Sen hoppas jag att vi är nöjda ;)

Molly & Tilde sussar gött i sina nya sängar ♥


Ribbottnarna vi först köpte var ju för korta :S Både på längden och bredden, så super snälla Marie tog med dom tillbaka till Ikea igår, då hon ändå skulle dit, och bytte mot de rätta ribborna som ska vara till sängarna!
Tack snälla söta Marie
Så nu ikväll fick de äntligen sova första gången i nya, fina sängarna!! Lovely ♥

Nu ska jag joina Jessi och kolla på Terror på Elm Street 5 :D

Hoppas ni haft en toppen tisdag Sweeties ♥

//Annelie

Måndag, ny vecka - nya utmaningar!!

Måndag ja... Den har bjudit på både skola och jobb! Var i skolan till 12, och från 12:30-16 var det jobb :) Sen bar det iväg hemöver för att ställa sig vid spisen och fixa middag! Men nu har jag en såpass snäll make att han hade förberett allt, så det var bara att vrida på plattorna. Potatisen var skalad, grönsakerna låg i kastrullen och han hade t.o.m mät upp mjölken som skulle va till såsen :D
Så var bara att steka köttet, så skötte sig det andra av sig självt!
Ibland har men det för bra ;)

Hade ju tänkt fortsätta skriva igår om vår shoppinglördag :) Men så vart inne fallet då jag vart så himla trött att jag somnade i soffan! Det var längesen jag gjorde det kan jag säga!!
Iallafall... När vi varit på Ikea så drog vi vidare till Bergviks Köpcentrum. Jonna köpte sig en tröja, 2 bh och 3 par trosor, Moa köpte sig en tunika och jag köpte 2 tröjor till Tilde. Sen blev det lite av varje inne på Ica Maxi! Var inne på Skopunkten och köpte Moa skor också. Ett par att ha i gymnastiken och ett par till att ha ute nu. Så inne på Ica köpte vi filmenHar ni inte sett den, så gör det!! Håller verkligen med om det som står på framsidan av filmens omslag
"Varm, ömsint, gripande och full av kärlek"
Det är precis vad den är! Tycker iallafall jag!
Vart inte så mycket mer shoppande den gången. Men det räckte till ;)

Nu ska jag se klart Terror På Elm Street del 4 med Jessi :D

See You Sweeties ♥

//Annelie